2008-09-01

Leva & Bo i Hjo-mässan blev lyckad, inte minst på grund av det slösande strålande vädret! Jag genomförde sju guidade turer på de två dagarna och sålde en del av mina produkter. Många frågade också om de fick återkomma med beställning, framför allt av Hjo-kalendern 2009. Ännu fler bläddrade i den och tyckte den var snygg.

Vi fick också mycket beröm för bordet med alla Hjo-produkterna samlade – det ger onekligen ett ”maffigt” intryck med alla röda hjärtan på samma ställe. Det ser genomfört och snyggt ut, och logotypen håller stilen fast den är närmare 35 år gammal vid det här laget.

Man kan alltid önska sig fler besökare, men med tanke på konkurrens från Matfestival och andra aktiviteter i grannkommunerna får vi vara nöjda med det också.

Nu går jag vidare med marknadsföringsaktiviteter till Bondens marknad – eller om det skall heta ”Skördefest” i år, kanske. Det blir ett möte om det på torsdag efter företagsfrukosten. Innan dess skall jag till Tidaholm, redan i morgon, och diskutera ett långvarigare åtagande. Så idag jobbar jag ikapp med mina egna saker. Ibland måste man städa lite, både i fotoarkivet och på kontoret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s