2011-09-21

Sommaren har gått med en rasande fart, och jag finns fortfarande kvar på min timanställning på Hjo Stadsbibliotek.

Under sommaren besökte jag bl a Almedalsveckan på Gotland, där jag har varit en gång tidigare. Där finns det en hel del matnyttigt, inte bara för politiker utan också för alla som är intresserade av journalistik, media och lobbyarbete. Jag träffade flera av mina ”nätkontakter” och såg många av de kända ansiktena i branschen. Och lyssnade på många intressanta presentationer och samtal.

Hösten har rullat igång med ett förnyat uppdrag på tidningen Äntligen, som nu heter Äntligen Länstidningar i Skaraborg. Nu skriver jag två artiklar i månaden som fast medarbetare, om Hjo resp Tibro, och emellanåt blir det mera och även medverkan i någon av de andra editionerna som företaget ger ut. Annonssäljarna som hade ringt runt till företagarna i Hjo i våras hade hört väldigt många uppskattande ord om mig, trots att man inte hade bokat så många annonser genom mig. De tyckte att jag jobbade på och gjorde ett bra arbete i alla fall! Det var ju roligt att få höra. Tidningen kommer i berevlådan sista onsdagen i varje månad, nästa gång den 28/9.

Jag har också hunnit med att vikariera en vecka på Turistbyrån, där det var svårt att hitta personal till ett sent semestervikariat. Det var inga problem. Jag hoppar ju också in och guidar besökande grupper när intresse finns för sådant.

Det är inte så ofta som jag säljer mina produkter personligen, de går oftast till handeln. Undantag finns, t ex för Konstrundan. I lördags var jag också med på Skördefesten i anslutning till bomässan Leva & Bo i Hjo och hjälpte till för Turistbyrån och hade med några av mina Hjo-produkter. Nästa torsdag 29/9 skall jag vara med på en mode/smyckesvisning och sälja mina kalendrar och kort hos butiken Fint och Skönt på Hamngatan i Hjo. Du som har Facebook kan läsa mer här. Kontakta mig annars för mera information!

Just idag har jag beställt några nya fina motiv på gratulationskort med kuvert i storlek 15×15 cm som jag skall ha introduktionserbjudande på under kundkvällen. Hade också en beställning på tackkort efter en begravning som jag skickade iväg samtidigt.

Och så var det dags att ge sig iväg till Biblioteket om en stund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s